De schilder
Van oorsprong werkte de schilder met zijn gezellen aan het onderhoud van gebouwen maar zorgde er ook voor dat het Heraldisch Wapen op de wapenschilden werd aangebracht. Vandaar de naam schilder, een vak waar ook nu nog naast ervaring, geduld, precisie, vakkennis en technieken ook de ‘liefde’ voor het vak noodzakelijk is. Later werden niet alleen de schilden geverfd maar werden er ook afbeeldingen op plafonds aangebracht en wanden van woningen geschilderd.

Wie zijn Dolf Pruijn en Rudolf Pruijn

 

Dolf en Rudolf Pruijn Schilderwerken is een familiebedrijf dat 16 jaar geleden door vader en zoon is opgericht. Inmiddels is D & R Pruijn schilderwerken uitgegroeid tot een gedegen en klantvriendelijk familiebedrijf en is ook een tweede zoon al weer een aantal jaar in het bedrijf werkzaam. Het lijntje tussen u als klant en Dolf en Rudolf als schilder is kort, aangezien een van de zoons vaak op de werkvloer aanwezig is.  Zo zijn we in staat om rechtstreeks met de klant in contact te blijven. Hier hechten we veel waarde aan omdat bij ons het nakomen van onze afspraken, voldoen aan de vraag van onze klant en het afleveren van net schilderwerk nog steeds hoog in het vaandel staan. Het schildersbedrijf dat gevestigd is in Huissen is inmiddels uitgegroeid tot een gedegen klantvriendelijk familiebedrijf.

Dolf en Rudolf

 

Dolf en Rudolf Pruijn Schilderwerken is een familiebedrijf dat 16 jaar geleden door vader en zoon is opgericht. Inmiddels is ook de tweede zoon in het bedrijf werkzaam.

Ons bedrijf dat gevestigd is in Huissen is uitgegroeid tot een gedegen klantvriendelijk schildersbedrijf.