Kwaliteit en persoonlijk advies

Schilderen is vakwerk. Het is een ambacht waar ervaring, geduld, precisie, vakkennis en technieken maar ook  de ‘liefde’ voor het vak noodzakelijk is. Dolf en Rudolf Pruijn bieden een persoonlijk advies, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ons schildersbedrijf heeft jarenlange ervaring en vele ideeën om iets heel speciaals van uw nieuwe of oude woning te maken. Graag geven we advies over de mogelijkheden voor het schilderwerk van uw woning, kantoor of bedrijfspand.

Duurzaam onderhoud van binnen- en buitenschilderwerk

 

Binnenschilderwerk
In onze drukke maatschappij is onze binnenwereld steeds belangrijker geworden. We beschouwen onze woning niet alleen meer als een plek om te eten en te slapen maar  we vinden het belangrijk dat het interieur van onze woning ingericht is met kleuren en materialen die voldoen aan onze persoonlijke stijl en voorkeur zodat een prettige leef- en werkomgeving ontstaat. Het binnenschilderwerk legt de basis voor uw woongenot omdat een verzorgd interieur met mooi schilderwerk een extra dimensie aan een woning of een bedrijf geeft. Zo kunt u van elk moment genieten in uw woning of uw bedrijf. Dolf en Rudolf Pruijn zorgen voor een advies op maat op het gebied van kleur of kleurcombinaties. Om de wanden te verfraaien bestaan er verschillende technieken, zoals diverse behang soorten, of glasvlies met een modern of een klassiek tintje.

Of leem-verven die weer een meer natuurlijke (klassieke) uitstraling geven. De keuzemogelijkheden zijn oneindig: van gecombineerde kleuren per wand of een gekleurde wand in een witte omgeving, afgestemd op het schilderwerk van de kozijnen en uw interieur. Met de kleurstalen die we meenemen kunnen alle kleuren en materialen op elkaar afgestemd worden.

 

Binnenschilderwerk heeft invloed op het buitenschilderwerk

Het binnenschilderwerk is niet alleen van belang voor de persoonlijke voorkeur van woon- of werksfeer maar de kwaliteit van het binnenschilderwerk is ook van invloed op het buitenschilderwerk. Vocht van binnen kan ervoor zorgen dat uw buitenschilderwerk schade oploopt. Dus ook het binnenonderhoud is essentieel om de staat van uw woning te verbeteren en de levensduur te verlengen.

Om kwaliteitswerk te leveren worden al onze werkzaamheden door ervaren mensen op een schone, veilige manier uitgevoerd. We maken gebruik van hoogwaardige producten en materialen die voldoen aan de milieu-eisen.

 

Buitenschilderwerk

Het laten uitvoeren van het buitenschilderwerk is vanzelfsprekend van groot belang om Uw woning een mooiere uitstraling te geven. Als u een eigen woning heeft die goed in de verf zit voorkomt dit schade aan Uw woning. Goed schilderwerk bepaald de staat van Uw woning. Dit komt ten goede aan een langere levensduur en hogere waarde van uw huis. Naast het schilderwerk kunnen wij ook onderhoud plegen aan Uw woning. In de vorm van houtrot-herstel en het vervangen van nieuwe beglazing. Het is dus van belang om het schilderwerk van uw woning in een goede staat te brengen en te onderhouden. Ook hier geven Dolf en Rudolf Pruijn weer graag advies over kleurgebruik en nemen we hierin uw persoonlijke voorkeuren mee.

 

Duurzaam onderhoud en onderhoudsplan

Wij adviseren dat het buitenschilderwerk ongeveer een keer in de vijf tot zeven jaar grondig moet worden gedaan. Een keer in de twee of drie jaar kunt u volstaan met de woning een kleinere onderhoudsbeurt te laten geven zodat alle kleine beschadigingen niet uitgroeien tot een grote schadepost.

Indien nodig geven wij kwaliteitsgaranties af op isolerend glas voor een periode van 10 jaar en op het schilderwerk vijf tot zeven jaar.

 

Overige Werkzaamheden

Naast het binnen en het buitenschilderwerk doen wij ook aan klein onderhoud, bijvoorbeeld houtrot- en glasherstel, zowel voor monumentale panden, oud en nieuwbouwwoningen, als voor VVE, kantoren en bedrijfspanden.

Tevens onderhouden we al jarenlang goede contacten met aanverwante bedrijven zoals een loodgieter, een timmerman en een aannemer die bijvoorbeeld (klein) achterstallig onderhoud kan plegen of bijvoorbeeld glas in lood kan leveren. Deze korte lijntjes met de verschillende bedrijven kan tijdens de werkzaamheden de nodige kosten en tijd besparen.

Werkzaamheden

 

 

 

Tijd om de buitengevel weer op te frissen of wordt het tijd voor heel iets anders? Meer kleur op de wanden of zijn de kozijnen en  de deuren nodig aan een verfje toe. Ons schildersbedrijf kan uw huis aanpassen aan de nieuwste kleur- en materiaaltrends naar uw persoonlijke voorkeur!